Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvem er vi?

Vibeke Andersen

Vibeke er ejer og leder af Egemosegårds pædagogiske tilbud.

Vibeke er oprindeligt uddannet som agronom fra Landbohøjskolen. Efterfølgende har hun taget en MSc in Coaching & Development fra Portsmouth University, hvor hun specialiserede sig i at bruge heste i menneskelig udvikling.

Vibeke har de sidste 10 år arbejdet med børn og unge med autisme i et samarbejde med Kirsten Callesen og Psykologisk Ressource Center, og hun har gennemført VITA-uddannelsen på Psykologisk Ressource Center for at understøtte sit arbejde med børn med autisme. Som supplement har Vibeke uddannet sig som mindfulnessinstruktør og Horse in Harmony-træner. Desuden er har hun en uddannelse som relationel, biologisk traumeterapeut.

Email: vibeke@egemosegaard.com

Anna Nøtte Claesson

Anna (I daglig tale kaldt Nøtte) er daglig leder af Autisme og Hestes dagtilbud. Hun har været en del af autismeverdenen siden 2005 og er uddannet lærer med 10 års erfaring fra Harløse skole i Hillerød.

Derudover har Nøtte en uddannelse i Studio lll samt nogle års erfaring som specialkonsulent og oplægsholder indenfor autisme/ adhd området.

Nøtte har haft med heste at gøre hele sit liv, både i arbejdsregi og privat.

Nøtte har en hund som hedder Emmi. Hun er en livlig ung dame, som følger Nøtte i tykt og tyndt.

Email: anna@egemosegaard.com

Nanna Haugen

Nanna er daglig leder af vores aflastningstilbud Klub Camille. Nanna har en baggrund som agronom fra Københavns Universitet.

Nanna har de sidste 10 år arbejdet indenfor specialområdet med børn og unge i samspil med dyr og har særlig stor erfaring indenfor heste. Nanna videreuddanner sig løbende, især med fokus på autisme og dyr i det pædagogiske arbejde.

Nanna har en hund der hedder Aika som altid er med på arbejde.

Email: nanna@egemosegaard.com

Maijbrith Malene Møller

Maijbrith er uddannet pædagog og familiebehandler.

Hun har 12 års erfaring fra autismeområdet både fra behandlingsskoler, aflastningsinstitutioner, døgninstitutioner samt rideterapi.

Maijbrith har arbejdet med børn og unge med mange forskellige psykiske diagnoser.

Maijbrith elsker naturen og dyr. Har både hund og islandsk hest. Hun er opvokset på en gård med mange dyr og er uddannet instruktøraspirant hos Dansk Islandshesteforening.

 

Email: mai@egemosegaard.com

Emma Amalie Koefoed Madsen

Emma er uddannet pædagog i 2020. Efterfølgende har hun arbejdet med børn og unge med autisme på skole og døgntilbud. Emma har taget en efteruddannelse i dyreassisteret pædagogik, terapi og rehabilitering på Aalborg Universitet.

Arbejder primært i dagtilbuddet, med en weekend om måneden i Klub Camille

Emma har redet hele livet og ejer 3 islandske heste. Hun har også undervist børn og voksne i ridning i 5 år. Desuden interesserer Emma sig for natur og udeliv.

Emma er p.t. på barsel

Email: emma@egemosegaard.com

Anni Fiebig-Haagesen

Anni er uddannet pædagog og arbejder i en deltidstilling i Klub Camille. Hun kommer fra Tyskland og har boet i Danmark i 28 år.
Anni har stor erfaring indenfor specialområdet. Hun har i mange år arbejdet med børn og unge med særlige behov.
Desuden er Anni billedekunstner og har undervist børn og unge i billedekunst.
Anni har selv haft hest og hunde.

Email: Anni@egemosegaard.com

Karina Asferg Berrill

Karina er uddannet socialpædagog og har siden 2001 arbejdet med mennesker med autisme. Først 17 år på et bosted for voksne, herefter 4 år i Socialpsykiatrien og senest som misbrugsbehandler på ungeområdet

Karina er opvokset på et landbrug i Jylland med malkekøer, hunde, katte, kaniner, marsvin, geder. Hun fik sin første pony da hun var 7 år.

Hun har altid været optaget af udeliv og dyr i det pædagogiske arbejde og har erfaring med at denne kombination kan noget særligt i relationsarbejdet.

Email: karina@egemosegaard.com

Kristine Kvistgaard

Kristine er uddannet hestetræner med fokus på kommunikation.Hun er pt. i gang med en uddannelse i bevægelseskommunikation og akademisk dressur.

 

Kristine har undervist i samspil mellem heste og mennesker i mange år og har drevet en alternativ rideskole med bl.a. et autismespecifikt ene-undervisningstilbud.

 

Kristine har arbejdet indenfor det pædagogiske felt i 10 år, både som selvstændig, ledsager, pædagogmedhjælper, underviser mm.

Email: Kristine@egemosegaard.com

Annette Petersen

Annette tager sig primært af hestepasningen og praktiske opgaver på gården.

Email: Annette@egemosegaard.com

 

Lotte Wested

Lotte er ansvarlig for alt med økonomi og regnskab.
Lotte har en solid regnskabsmæssig baggrund med mange års erfaring fra den finansielle- og den private sektor. Herunder 11 år som regnskabsansvarlig på en fødevarefabrik.
Lotte har hest på gården og en border collie – Huxi på 8 år – som ofte er med, både på arbejde og hos hesten.
Mobil: 21404705

Louise Kampmann

Louise varetager administrative og praktiske opgaver på gården og fungerer desuden som Vibekes højre hånd.
Louise har en PR-uddannelse fra RUC og har i mange år arbejdet med PR og administration.
Louise har en hest og en lille hund, der hedder Viggo.

Email: louise@egemosegaard.com

Malene Larsen

Malene er professionel hestetræner og varetager al træning af gårdens heste. Malene underviser desuden pigerne i Klub Camille i ridning.

Heste

Hestene på Egemosegård er alle islandske heste. Vi lægger vægt på, at vores heste er harmoniske og veluddannede til arbejdet med psykisk sårbare børn og unge.

Det gør vi blandt andet ved at sætte hestenes trivsel i højsædet, både hvad angår fodring og foldplads. Hestene går på store folde og lever så tæt som muligt på deres naturlige betingelser.

En anden væsentlig faktor er uddannelse. Hestene bliver trænet af en professionel hestetræner, der sikrer, at hestene er i både fysisk og mental balance.

Gården

Egemosegård ligger fredeligt og naturskønt mellem Lynge og Ganløse i Nordsjælland, lige ned til Bastrup sø. Vi er omgivet af skove med ideelle ridemuligheder, og vi har ridehus til de dage, hvor vejret ikke er til udendørs aktiviteter.

Vi har også hestepension, hvor private har deres heste opstaldet på gården. Pensionærenes heste går på separate folde og passes af ejerne selv.

Ud over heste har vi får, grise, hunde, katte, kaniner og høns :-)

Læs mere