Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvem er vi?

Vibeke Andersen

Vibeke er leder af Egemosegårds pædagogiske tilbud og bor i øvrigt også på gården sammen med sin familie.

Vibeke er oprindeligt uddannet som agronom fra Landbohøjskolen. Efterfølgende har hun taget en MSc in Coaching & Development fra Portsmouth University, hvor hun specialiserede sig i at bruge heste i menneskelig udvikling.

Vibeke har de sidste seks år arbejdet med børn og unge med autisme i et samarbejde med Kirsten Callesen og Psykologisk Ressource Center, og hun har gennemført VITA-uddannelsen på Psykologisk Ressource Center for at understøtte sit arbejde med børn med autisme.

Som supplement har Vibeke uddannet sig som mindfulnessinstruktør og Horse in Harmony-træner.

Vibeke driver også firmaet ISAR, der udbyder team- og lederudviklingskurser til erhvervslivet, hvor træning med heste indgår som en vigtig del af kurserne.

Sideløbende arbejder Vibeke som konsulent for Psykologisk Ressource Center.

Naomi

Naomi har 5 års erfaring som lærer og støttelærer og har læst som meritlærer på Zahle; taget basisdelen i matematik samt pædagogik og psykologi og fået merit for n/t. Hun har været støttelærer for børn med bl.a. autisme og Aspergers syndrom. Hun har undervist på næsten alle trin og i mange forskellige fag.

Udover de 5 år som støttelærer er Naomi uddannet agronom fra Landbohøjskolen og har både professionelt og privat haft formidling af dyr, natur og alskens dyrkede afgrøder som den røde tråd gennem de sidste mere end 20 år. Naomi har redet hele sit liv og passet og trænet mange forskellige typer heste.

Laura Inez Björkman

Laura har en uddannelse inden for ernæring og sundhed, hun har pædagogisk erfaring fra sit arbejde som lærervikar og pædagogmedhjælper og har haft heste hele sit liv.
Laura arbejder i tilbuddene Tilbage til livet og Klub Camille.

Camilla Gravers Johansen

Camilla er under uddannelse til sygeplejerske og har erfaring som social og sundhedsassistent i psykiatrien og på medicinske afdelinger. Hun har desuden arbejdet som kommunal kontaktperson på autisme og ADHD-området. Camilla har selv hest.

Malene Larsen

Malene er professionel hestetræner og varetager al træning af gårdens heste. Malene underviser desuden pigerne i Klub Camille i ridning.

Katrine Ohrt Andersen

Katrine har en solid erfaring inden for autismeområdet fra sit arbejde på specialskolerne Frejaskolen og Søstjerneskolen. Katrine er datter af Vibeke Andersen, er opvokset på Egemosegård og har redet gennem størstedelen af sin opvækst.

Pernille Krogsgaard Madsen

Pernille læser psykologi på Københavns universitet og arbejder i klub Camille. Hun har desuden arbejdet på specialskolen Søstjerneskolen og med piger med spiseforstyrrelse. Pernille har redet hele sit liv og er uddannet rideinstruktør.

Dorte Lassen Janum

Dorte er uddannet Ergoterapeut og kognitiv adfærdsterapeut. Hun har 14 års erfaring med social rehabilitering som støttekontaktperson i socialpsykiatrien og har desuden erfaring med individuelle udviklingsforløb og kognitiv terapi i grupper. Fra de seneste års arbejde som virksomhedskonsulent har Dorte beskæftiget sig med kompetenceafklaring, afklaring af arbejdsevne og etablering af virksomhedspraktikker og fleksjobs.

Heste

Hestene på Egemosegård er alle islandske heste. Vi lægger vægt på, at vores heste er harmoniske og veluddannede til arbejdet med psykisk sårbare børn og unge.

Det gør vi blandt andet ved at sætte hestenes trivsel i højsædet, både hvad angår fodring og foldplads. Hestene går på store folde og lever så tæt som muligt på deres naturlige betingelser.

En anden væsentlig faktor er uddannelse. Hestene bliver trænet af en professionel hestetræner, der sikrer, at hestene i både fysisk og mental balance.

Gården

Egemosegård ligger fredeligt og naturskønt mellem Lynge og Ganløse i Nordsjælland, lige ned til Bastrup sø. Vi er omgivet af skove med ideelle ridemuligheder, og vi har ridehus til de dage, hvor vejret ikke er til udendørs aktiviteter.

Vi har også hestepension, hvor private har deres heste opstaldet på gården. Pensionærenes heste går på separate folde og passes af ejerne selv.

Ud over heste har vi hunde, katte, kaniner og høns.

Læs mere